height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=390551012174236&ev=PageView&noscript=1"
0
0,00
0
2021 m. interjero dizaino tendencijos

Atraskite naujas interjero dizaino tendencijas 2021.

Kuriant namų interjerą, svarbu ne tik atsižvelgti į vyraujančias dizaino tendencijas. Taip pat verta pagalvoti apie savo asmeninės erdvės kūrimą, apie namų praktiškumą bei individualumą. Atraskite 2021 m. dizaino tendencijos. Interjero dizaino tendencijos

Nepaisant to, kad neutralūs ir pilki tonai ir toliau liks svarbūs, tamsiau mėlyna ir žalia spalvos bus 2021 m. spalvos, skirtos kurti elegantiškas ir šiuolaikiškas erdves.

Supama kėdė, tamsiai žalios spalvos, aksomas
Supama kėdė, tamsiai žalios spalvos, aksomas
vidaXL Trivietė sofa, audinys, mėlyna
Trivietė sofa, audinys, mėlyna

Iš skandinaviškų įkvėpimų šviesi mediena bus madinga interjero medžiaga. Ši medžiaga bus naudojama ne tik grindims, bet ir sienoms bei luboms dengti, taip pat mediniai baldai bus labai aktualūs. Medinių spintelių galite rasti čia.

Medinė retro stiliaus spintelė, medienos masyvas
Vis labiau aktualus šiais laikais tampa tvarus modernus dizainas.  Vis labiau kylant gamtos taršos aktualijoms, reikia skubiai kurti švaistomo plastiko sprendimus. Prekybos centrai ir parduotuvės išstumia vartotojiškos visuomenės etiketę. Siūlome jums savo perdirbtus baldus.
KAVOS STALIUKŲ RINKINYS, 3 DALIŲ, PERDIRBTAS TIKMEDIS

Natūralūs elementai. Dizaino tendencija sukurti gamtą ir natūralumą savo namuose, Žmogaus ir gamtos ryšio stiprinimas. Natūralios ir organinės medžiagos, kad primintų mums išorinį gyvenimą, sukuriant mišrius interjerus su gamta. Šiais metais labai aktualūs mediniai baldai, pinti pufai ir kiti baldai pagaminti iš natūralių medžiagų.

vidaXL Pufas, 40x45cm, baltas, džiutas, rankų darbo
Pufas, 40x45cm, baltas, džiutas, rankų darbo

Antikvariniai, perdirbti, panaudoti, vintažinai ir retro baldai taps vis labiau aktualūs 2021 m. Raktas į šį požiūrį yra suteikti daug kontrasto. Senovinio stiliaus schemą kurkite palaipsniui. Tai yra tokia išvaizda, kurią reikia sluoksniuoti, todėl laikui bėgant rinkitės kūrinius, kurie jums ką nors reiškia. Pridėkite keletą prabangių elementų, tokių kaip turtingi audiniai ir apšvietimo apšvietimas, kad sukurtumėte šiuolaikišką užrašą. Įvairūs retro stiliaus baldai ir detalės bus 2021 m. tendencijos.

Konsolinis staliukas, mango med., rož., tapytas rankomis
Konsolinis staliukas, mango med., rož., tapytas rankomis

Sekite mus Instagram paskyroje

2021 m. dizaino tendencijos

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

X